Joy of Sweden

explore and enjoy

Hoppas verkligen att ni alla har påbörjat ett fantastiskt nytt år och att ni kommit en bit på vägen med era nyårslöften. Själv så stöp jag redan på nyårsdagen. En dag som förresten väl egentligen är helt vansinnig att börja nya vanor på. Det är ju en sådan där dag då man vill sova länge (för undertecknad även ”lite rus av sig”), bara slappa och framför allt slippa matlagning. Typisk pizzadag typ. Så den dagen kan man väl egentligen hoppa över med gott samvete.

Men sen så! Men inte för mig. Dag två bjöd på ett ryggskott, som jag förvisso försökte springa bort för att inte tappa en motionsdag till, och med det följde håglöshet så det blev inte heller någon ordning på maten där tanken var att på allvar börja laga mat från grunden med så riktiga råvaror det bara går. Tji på den. Och när inte det funkade så varför inte unna mig lite kolhydrater? Äckligt söt, men god, överbliven nyårschoklad. Jodå. Och så på det lite snus.

Det enda jag egentligen har lyckats hyfsat bra med de här sex första dagarna på det nya året är att ta ett dagligt kallbad/dusch… och att behålla min värdighet! Men nu så. Prick klockan 18:00 på trettondagen börjar jag ta tag i mina nyårslöften. Börjar med en tredagarsfasta! Vi ses på andra sidan denna.

Gott nytt år på er.

Kommentar