Joy of Sweden

explore and enjoy

Ett kallt bad och några timmar med värsta blandbandet med högheter som Iron Maiden, Ramones, Ozzy, Aerosmith, Def Leppard, The Black Crowes, D.A.D, GNR, Tom Petty, Pearl Jam, Foo Fighters med flera på hög nivå och samtidig godistillverkning (ischoklad såklart) och livet leker. Alltså en helt jävla oslagbar kombination. Rensar bort all tänkbar negativitet som finns!

Status här och nu. Lycka. Glädje. Framtidstro (trots tilltagande ålder med förhatlig tunnhet på hjässan och kränkt självbestämmande). Helt klart hög som ett hus. Värsta ruset! Och vet ni vad, det har inte kostat mig en krona, är helt lagligt och dessutom välgörande för kroppen. Min kroppsegna kick av adrenalin, dopamin och allehanda andra härliga molekyler. De flödar nu runt i min kropp och motar allehanda negativa tankar och virus!

🙂

Kommentar