Joy of Sweden

explore and enjoy

Fredag kväll. Min ena bror gästspelar. Hemmaboende dotter har sjasat iväg honom. Vill inte ha pappa hemma på tjejkväll. Han är så välkommen så. Med sig haver denna en flaska rött och dito cava. Taco är önskat av barnen. Detta tillmötesgås. Helt okej. Avrundar måltiden med en iskaffe. Bror och jag drar så på tur (två öde byggnader är tänkt att föregå uppkorkning). Alltid lika spännande och fascinerande. Väl tillbaka flyger cavakorken sin väg. Ost och marmelad ackompanjerar. Cavan töms, det röda likaså och en tredje påbörjas. Snacket går och vi har supertrevligt. Kvällen avrundas framåt halv två. Brorsan kryper in i sin husbil. Jag ner i svala bädden. Båda nöjda. Trots begynnande huvudvärk. Unisont ense om fler ödebesök på…

… fortsättning följer!

Kommentar