Joy of Sweden

explore and enjoy

Lika bra att jag vänjer mig vid att se mig själv på bild. Kommer nämligen att bli en hel del sådan skådan framöver. Inte bara på grund av min lilla kommunutmaning utan för att jag, mot bättre vetande och löfte till mig själv ”om att aldrig mer”, precis har skrivit på ett anställningskontrakt!

Helt galet. Jag har förbundit mig att jobba åtta timmar i veckan. Utspritt lite hipp som happ. Men ändå ett fast åtagande. Det som jag ju inte vill ha. Jag älskar ju den frihet i olika former som jobbet som bemanningssjuksköterska ger mig. Och så binder jag upp mig? Nu när jag med ålderns rätt och vishet äntligen har tagit tag i det som livet har att erbjuda. Nja… e, som skrivet, galet och inte alls enligt plan.

Å andra sidan så var det var inget svårt beslut att ta. Tvärtom, då jag ser detta åtagande som ännu ett steg mot att leva det liv jag vill. Ett liv i frihet, fullt av upptäckter, upplevelse och njutning med familj och vänner. Och vet ni vad, skulle det gå helt åt skogen med mina planer om att leva livet fullt ut så ändrar jag såklart på det! Jag har inte tid att hatta runt. Här levs det…

… och görs kommunbesök!

Kommentar